Coronella Patika

Az 1992-ben megnyitott Coronella Patika Gyulán a Törökzugi lakótelep mellett található. Ma már orvosi rendelők illetve a Coronella Orvosi Centrum is működik a patika mellett. A patika igyekszik a centrumban rendelő orvosok által írt gyógyszereket napra készen készleten tartani, valamint az időigényes magisztrális készítményeket előre elkészíteni, hogy betegeink minél gyorsabban jussanak gyógyszereikhez. A sokféle gyógyszer és magisztrális készítmény mellett forgalmazunk.

Gyógyászati segédeszközök közül elsősorban Tena és Seni inkontinencia betéteket. Sebkezeléshez számos kötszert, sebkezelő lapot. Kozmetikai termékek közül: Vichy, Cerave, Laroche-Posay, Eucerin és Babe termékeket. Számos - egészségmegőrzéshez szükséges - étrendkiegészítő családot: Bioco, Naturland, Biomed, Béres. Gyógyteákat. Covid védekezéshez használatos arcmaskok, kézfertőtlenítők széles választéka.

Akciók, szolgáltatásaink:

Különféle akciókkal igyekszünk kedveskedni betegeinknek. Havi akciók keretében számos gyógyszert és egyéb terméket vásárolhatnak meg a patikába betérő betegek, vásárlók. Ilyen - minden hónapban új kínálattal jelentkezik a "Szimpatika" és a "Kulcs" akciók. Ezekről színes újságokban és a szórólapokban tájékoztatjuk a betegeket.

Különböző szolgáltatásokkal próbáljuk betegeink igényeit kielégíteni: Igény esetén - főleg idős betegeknek - házhozszállítással segítünk. Gyógyszertári gondozás keretében vrnyomás és vércukorszint mérést végzünk hetente kétszer, kedden és csütörtökön délelőttönként.

2022 • Coronella Patika és Orvosi Centrum